Samui Boat Lagoon

Güney Tayland, Bo Put
Samui Boat Lagoon Öne Çıkan Resim
Samui Boat Lagoon Dış Mekan
Samui Boat Lagoon Dış Mekan
Samui Boat Lagoon Dış Mekan
Samui Boat Lagoon Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Samui Boat Lagoon
78/36 Moo 5, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Samui Boat Lagoon misafirlere Koh Samui bölgesinde, deniz kıyısında, Chaweng Plajı ve Wat Plai Laem ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Bo Phut Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Lamai Plajı ile 9 mi (14,5 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 32 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Bedroom, Garden View
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x