Samed Grandview Resort

Tayland Doğu Sahili, Rayong
Samed Grandview Resort Genel
Samed Grandview Resort Genel
Samed Grandview Resort Genel
Samed Grandview Resort Genel
Samed Grandview Resort Genel
Image More +166 fotoğraf
Samed Grandview Resort
95/2 Moo 4 Saikaew Beach Tayland Doğu Sahili, Rayong

Samed Grandview Resort misafirlere Rayong (Haad Sai Kaew) bölgesinde, Khao Laem Ya Plajı ve Hat Sai Kaew Plajı yakınında. Bu plaj olan otel Ao Prao Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Ao Wong Duan Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı De Grand Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 77 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Thai
Thai House Cottage
Deluxe
Deluxe Classic
Room
Superior Double or Twin Room with Garden View
Room
Deluxe Grand Executive

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x