Samaya Beach House

Thrace, Vourvourou
Samaya Beach House Öne Çıkan Resim
Samaya Beach House Dış Mekan
Samaya Beach House Dış Mekan
Samaya Beach House Dış Mekan
Samaya Beach House Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Samaya Beach House
Vourvourou Thrace, Vourvourou

Bu villa misafirlere Sithonia merkezinde, Karydi Plajı ve Fáva ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Nikiti Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) ve Paralía Livári ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz bebek bakımı, atari salonu/oyun odası ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x