Salvaterra

Provence (bölge), Sauveterre
Salvaterra Genel
Salvaterra Öne Çıkan Resim
Salvaterra Dış Mekan
Salvaterra Dış Mekan
Salvaterra Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Salvaterra
325 Avenue de Provence Provence (bölge), Sauveterre

Sauveterre bölgesindeki Salvaterra misafirlere Tour Philippe le Bel ve St-Andre Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Palais des Papes ile 12 km (7,4 mil) ve Pont Saint-Bénézet ile 12 km (7,4 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x