Salty Bungalows Rosie

South Florida, Fort Lauderale
Salty Bungalows Rosie Öne Çıkan Resim
Salty Bungalows Rosie Dış Mekan
Salty Bungalows Rosie Oda Düzeni
Salty Bungalows Rosie Oda Düzeni
Salty Bungalows Rosie Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Salty Bungalows Rosie
3012 NE 22nd Street South Florida, Fort Lauderale

Bu tatil evi size Fort Lauderale (East Fort Lauderdale) bölgesinde, Fort Lauderdale Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Las Olas Boulevard ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Hollywood Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Las Olas Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve mikrodalga fırın olan mutfak. Ücretsiz kablolu ve kablosuz internet erişiminden yararlanabilirsiniz; ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev, 4 Yatak Odası, Kanal Manzaralı (Rosie)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x