Salt Rock Manor

Salt Rock
Salt Rock Manor Öne Çıkan Resim
Salt Rock Manor Dış Mekan
Salt Rock Manor İç Mekan
Salt Rock Manor Yerinde Yemek
Salt Rock Manor Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Salt Rock Manor
5 Dunkirk Cres , Salt Rock

Salt Rock bölgesindeki Salt Rock Manor misafirlere okyanus kıyısında, Thompson Körfezi Plajı ve Holla Trails ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ballito Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Casuarina Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Salt Rock Manor misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve kütüphane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x