Salena Beach Hotel

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Primorsko
Salena Beach Hotel Genel
Salena Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Salena Beach Hotel Dış Mekan
Salena Beach Hotel Dış Mekan
Salena Beach Hotel Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Salena Beach Hotel
Perla 7 Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Primorsko

Salena Beach Hotel misafirlere Primorsko bölgesinde, plajda, Primorsko Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Primorsko Güney Plajı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Perla Plajı ile 1,3 mi (2,2 km) ve Atliman Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Balcony or Patio)
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon
Junior
Junior Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x