Salalah Royal Hotel Suites

Salalah
Salalah Royal Hotel Suites Genel
Salalah Royal Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Salalah Royal Hotel Suites Dış Mekan
Salalah Royal Hotel Suites Dış Mekan
Salalah Royal Hotel Suites İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Salalah Royal Hotel Suites
Sultan Qaboos Mosque , Salalah

Salalah bölgesindeki Salalah Royal Hotel Suites misafirlere Salalah Gardens Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Al Husn Souq Çarşısı ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Salalah Parkı ile 3,7 km (2,3 mil) ve Al Baleed Arkeolojik Bölgesi ile 6,5 km (4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x