Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel

Orta Tayland, Hua Hin
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel Genel
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel Genel
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel Genel
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel Genel
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +57 fotoğraf
Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel
57/66, Soi Hua Hin 3 & 5 Phetchkasem Rd., Hua Hin Beachfront Orta Tayland, Hua Hin

Sala @ Hua Hin Serviced Apartment & Hotel misafirlere Hua Hin bölgesinde, havaalanı yakınında, For Art's Sake Sanat Galerisi ve Royal Queen's Parkı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hua Hin Plajı ile 4,1 mi (6,5 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 194 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Hua Hin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 775 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x