Sala Done Khone

Don Khon
Sala Done Khone Öne Çıkan Resim
Sala Done Khone Dış Mekan
Sala Done Khone Dış Mekan
Sala Done Khone İç Mekan
Sala Done Khone İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Sala Done Khone
No. 09 Unit 01, Ban Khone Village , Don Khon

Sala Done Khone konaklamanızda Don Khon bölgesinde, Tarihi Köprü, Don Det - Don Khon ile 1,1 km (0,7 mi) ve Khone Phapheng Şelalesi ile 20,6 km (12,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Wat Phouang Keo Budist Tapınağı ile 29 km (18 mil) ve Wat Phu Khao Kaew Budist Tapınağı ile 37,8 km (23,5 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

32 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ban
Ban Lao Classic
Economy
Economy Stüdyo
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
French Heritage House
Room
French Studio
Room
Floating Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x