Saka Village Ubud

Lesser Sunda Islands, Sayan
Saka Village Ubud Genel
Saka Village Ubud Öne Çıkan Resim
Saka Village Ubud Dış Mekan
Saka Village Ubud Dış Mekan
Saka Village Ubud Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Saka Village Ubud
Jalan Panestanan Kelod Lesser Sunda Islands, Sayan

Ubud bölgesindeki Saka Village Ubud konaklamanızda, Don Antonio Blanco Müzesi ve Blanco Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Bali Bird Walks ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x