Saint Shermin

Bucklige Welt, Viyana
Saint Shermin Öne Çıkan Resim
Saint Shermin Dış Mekan
Saint Shermin Dış Mekan
Saint Shermin Dış Mekan
Saint Shermin Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Saint Shermin
Rilkeplatz 7 Bucklige Welt, Viyana

Saint Shermin misafirlere Viyana merkezinde, Viyana Devlet Operası ve Karlsplatz ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vienna Noel Pazarı ile 1,6 mi (2,6 km) ve St. Stephen's Katedrali ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Smart)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x