Sails Luxury Apartments Merimbula

Sapphire Coast, Merimbula
Sails Luxury Apartments Merimbula Öne Çıkan Resim
Sails Luxury Apartments Merimbula Dış Mekan
Sails Luxury Apartments Merimbula Dış Mekan
Sails Luxury Apartments Merimbula Dış Mekan
Sails Luxury Apartments Merimbula Dış Mekan
Image More +101 fotoğraf
Sails Luxury Apartments Merimbula
62 Fishpen Road Sapphire Coast, Merimbula

Merimbula bölgesindeki Sails Luxury Apartments Merimbula misafirlere alışveriş bölgesinde, Main Plajı Dinlenme Alanı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Merimbula Ahşap Yaya Yolu ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Magic Dağı Dinlenme Parkı ile 2,6 km ve Pambula Plajı ile 3,2 km mesafede.

Misafirler özel spa küveti ve plazma televizyon olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x