Saillon Evasion Tilleuls 62

Güney İsviçre, Saillon
Saillon Evasion Tilleuls 62 Öne Çıkan Resim
Saillon Evasion Tilleuls 62 Dış Mekan
Saillon Evasion Tilleuls 62 Kahvaltı
Saillon Evasion Tilleuls 62 Yerinde Yemek
Saillon Evasion Tilleuls 62 Oda Düzeni
Image More +6 fotoğraf
Saillon Evasion Tilleuls 62
Route de lydesoz Güney İsviçre, Saillon

Saillon bölgesindeki Saillon Evasion Tilleuls 62 konaklamanızda Les Bains de Saillon Termal Parkı ve Saint-Bernard Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Verbier Kayak Merkezi ile 26,2 mi (42,1 km) ve Ovronnaz Ski Resort ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Saillon Evasion Tilleuls 62 içindeki 5 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x