Saija Resort

Sicilya Güney Sahili, Pozzallo
Saija Resort Öne Çıkan Resim
Saija Resort Dış Mekan
Saija Resort Dış Mekan
Saija Resort Dış Mekan
Saija Resort Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Saija Resort
Contrada Scaro Sicilya Güney Sahili, Pozzallo

Saija Resort misafirlere Pozzallo bölgesinde, plaj yakınında, Pietre Nere Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Cabrera Kulesi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Vini di Olindo Giuseppe ile 0,9 mi (1,5 km) ve Raganzino ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Saija Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 9 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Room
Panoramic Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı (Attico)
Room
Family Apart Daire, Deniz Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Panoramic Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x