Sahlströmsgården

Orta İsveç, Torsby
Sahlströmsgården Öne Çıkan Resim
Sahlströmsgården Dış Mekan
Sahlströmsgården Dış Mekan
Sahlströmsgården Dış Mekan
Sahlströmsgården Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Sahlströmsgården
Utterbyn 20 Orta İsveç, Torsby

Sahlströmsgården misafirlere Torsby bölgesinde, göl üzerinde, Torsby Skidtunnel & Sportcenter ve Hembygdsgården Kollsberg 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ritamäki Finngård ile 2,3 mi (3,8 km) ve Fordonsmuseum ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Torsby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x