Sahid Jaya Hotel Solo

Surakarta
Sahid Jaya Hotel Solo Genel
Sahid Jaya Hotel Solo Genel
Sahid Jaya Hotel Solo Genel
Sahid Jaya Hotel Solo Genel
Sahid Jaya Hotel Solo Genel
Image More +27 fotoğraf
Sahid Jaya Hotel Solo
Jl. Gajah Mada 82, Solo , Surakarta

Sahid Jaya Hotel Solo size Surakarta merkezinde, Nakamura Klinik ile 4 dakika yürüyüş ve Mangkunegaran Sarayı ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Danar Hadi ile 0,6 mi (1 km) ve Radya Müzesi Kütüphanesi ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 140 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x