Sahara Hostel

Cornwall County, Montego Bay
Sahara Hostel Öne Çıkan Resim
Sahara Hostel Oda Manzaraları
Sahara Hostel Banyo Tipleri
Sahara Hostel Banyo Tipleri
Sahara Hostel Banyo Tipleri
Image More +28 fotoğraf
Sahara Hostel
Main St Unity Hall Cornwall County, Montego Bay

Montego Körfezi bölgesindeki Sahara Hostel misafirlere okyanus kıyısında, Fairview Alışveriş Merkezi ve Jamaica Plajları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Rose Hall Great House ile 15,6 mi (25,1 km) ve Montego Bay Cruise Gemisi İskelesi ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x