Sahara Beach Aquapark

Monastir
Sahara Beach Aquapark Genel
Sahara Beach Aquapark Genel
Sahara Beach Aquapark Genel
Sahara Beach Aquapark Genel
Sahara Beach Aquapark Genel
Image More +35 fotoğraf
Sahara Beach Aquapark
Touristique Dkhila , Monastir

Monastir bölgesindeki Sahara Beach Aquapark misafirlere deniz kıyısında, Medinat Alzahra Parc ve Great Mosque ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Stade Mustapha Ben Jannet ile 6,7 mi (10,8 km) ve Bourguiba Mozolesi ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve 5 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 7 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

1042 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x