Sagrika Resort

Dalhousie
Sagrika Resort Öne Çıkan Resim
Sagrika Resort Dış Mekan
Sagrika Resort İç Mekan
Sagrika Resort İç Mekan
Sagrika Resort Banyo Tipleri
Image More +24 fotoğraf
Sagrika Resort
Subhash Chowk Rd , Dalhousie

Sagrika Resort misafirlere Dalhousie merkezinde, Gandhi Chowk Pazarı ve St. Andrew's Church ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Subhash Baoli ile 0,9 mi (1,5 km) ve Moti Tibba ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Sagrika Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 120 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x