Šafránkův mlýn

Bohemian-moravian Highlands, Drahonín
Šafránkův mlýn Öne Çıkan Resim
Šafránkův mlýn Dış Mekan
Šafránkův mlýn Dış Mekan
Šafránkův mlýn Dış Mekan
Šafránkův mlýn Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Šafránkův mlýn
Drahonín 33 Bohemian-moravian Highlands, Drahonín

Drahonín bölgesindeki Šafránkův mlýn konaklamanızda, Pernštejn Kalesi ile 9,1 mi (14,6 km) ve Šikl’s Mill Eğlence Parkı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Nepomuk Saint John Kutsal Yolculuk Kilisesi ile 14,8 mi (23,9 km) ve St. Kunhuta Kilisesi ile 17,5 mi (28,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz gece kulübü ve 24 saat açık sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda ( 1)
Dubleks
Dubleks ( 17)
Oda
Oda ( 3)
Apart
Apart Daire ( 5)
Apart
Apart Daire ( 6)
Oda
Oda ( 15)
Dubleks
Dubleks ( 19)
Oda
Oda ( 18)
Apart
Apart Daire ( 14)
Oda
Oda ( 13)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x