Safari Wildlife Lodge & Camp

Narayani Zone
Safari Wildlife Lodge & Camp Genel
Safari Wildlife Lodge & Camp Genel
Safari Wildlife Lodge & Camp Genel
Safari Wildlife Lodge & Camp Öne Çıkan Resim
Safari Wildlife Lodge & Camp Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Safari Wildlife Lodge & Camp
Chitwan , Narayani Zone

Safari Wildlife Lodge & Camp misafirlere Sauraha (Tharu Villages) bölgesinde, Wildlife Display & Information Centre ve Tharu Cultural Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chitwan Ulusal Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Bis Hazari Lake ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Safari macerası yaşayabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Ev, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x