Sadula Hotel

Addis Ababa
Sadula Hotel Genel
Sadula Hotel Dış Mekan
Sadula Hotel Dış Mekan
Sadula Hotel Dış Mekan
Sadula Hotel Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Sadula Hotel
Zimbabwe street 043 , Addis Ababa

Sadula Hotel misafirlere Addis Ababa merkezinde, Etiyopya Dünya Bankası ve Edna Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Medhane Alem Kilisesi ile 1 mi (1,7 km) ve Selam City Mall ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Sadula Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve bulaşık makinesi bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Addis Ababa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Family
Family Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x