Sadda Pind

Amritsar
Sadda Pind Genel
Sadda Pind Genel
Sadda Pind Öne Çıkan Resim
Sadda Pind Dış Mekan
Sadda Pind Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sadda Pind
Main Bypass Road Behind Guru Nanak Dev University , Amritsar

Amritsar bölgesindeki Sadda Pind misafirlere eğlence bölgesinde, Guru Nanak Dev Üniversitesi ve Khalsa Yüksek Okulu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Green Park ile 8,8 km (5,5 mil) ve Gobindgarh Kalesi ile 8,9 km (5,5 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x