Sabaudia Hotel & SPA

Sabaudia
Sabaudia Hotel & SPA Genel
Sabaudia Hotel & SPA Öne Çıkan Resim
Sabaudia Hotel & SPA Dış Mekan
Sabaudia Hotel & SPA Dış Mekan
Sabaudia Hotel & SPA Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Sabaudia Hotel & SPA
viale 4 stagioni 4 , Sabaudia

Sabaudia bölgesindeki Sabaudia Hotel & SPA misafirlere milli parkta, Circeo Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Sierras Hz. Meryem Tapınağı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lucullo Mağarası ile 2,8 mi (4,4 km) ve Domitian Villası ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Sabaudia Hotel & SPA misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Sabaudia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Family
Family Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçeli (with Sofabed)
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun (French Size Bed 140 Cm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x