Saar-Apartments

Merzig
Saar-Apartments Genel
Saar-Apartments Öne Çıkan Resim
Saar-Apartments Dış Mekan
Saar-Apartments Dış Mekan
Saar-Apartments Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Saar-Apartments
Annastr. 22 , Merzig

Saar-Apartments misafirlere Merzig merkezinde, Saar-Hunsrueck Doğa Parkı yakınında ve Museum Schloss Fellenberg ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire İnce Mekanik Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) ve Merzig Park ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük (Queen) Boy çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet turu bilgileri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Beaux Arts stili dairede misafirlere bisiklet saklama alanı, bisiklet mağazası ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire (Flora)
Deluxe-Apartment
Deluxe-Apartment Bellevue
Deluxe
Deluxe Apart Daire (Poesie)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x