Sa Torre de Santa Eugènia

Mallorca Interior, Ses Alqueries
Sa Torre de Santa Eugènia Genel
Sa Torre de Santa Eugènia Genel
Sa Torre de Santa Eugènia Genel
Sa Torre de Santa Eugènia Genel
Sa Torre de Santa Eugènia Genel
Image More +25 fotoğraf
Sa Torre de Santa Eugènia
Carretera Santa Maria - Sencelles, Km 7 Mallorca Interior, Ses Alqueries

Santa Eugenia bölgesindeki Sa Torre de Santa Eugènia misafirlere dağda, Zoologico Natura Parc Hayvanat Bahçesi ve Bodega Ramanyà Şaraphanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Palmalı Santa Maria Katedrali ile 15,7 mi (25,2 km) ve Paseo Denizcilik ile 15 mi (24,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sa Torre de Santa Eugenia restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili kır evinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x