Sa Mola

Alghero - Kuzey Sardinya, Bonarcado
Sa Mola Genel
Sa Mola Öne Çıkan Resim
Sa Mola Dış Mekan
Sa Mola Dış Mekan
Sa Mola Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Sa Mola
Via Superga Alghero - Kuzey Sardinya, Bonarcado

Bonarcado bölgesindeki Sa Mola konaklamanızda Sos Molinos Şelalesi ve Çiftçilik Teknolojisi Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel San Leonardo Kilisesi ile 8,8 mi (14,1 km) ve Santa Cristina Kuyusu ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Sa Mola, Sa Mola misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bonarcado bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6458 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Oda (2pax)
Room
Panoramic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Panoramic Oda (2+1)
Room
Panoramic Oda (4pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x