Sa Calma Hotel

Costa Brava, Begur
Sa Calma Hotel Öne Çıkan Resim
Sa Calma Hotel Dış Mekan
Sa Calma Hotel Dış Mekan
Sa Calma Hotel Dış Mekan
Sa Calma Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Sa Calma Hotel
SANT MIQUEL 1 Costa Brava, Begur

Sa Calma Hotel size Begur merkezinde, Begur Kalesi ve Platja de Sa Riera ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Platja Caganer d'es Duc ile 2,1 mi (3,4 km) ve Platja de L'Illa Roja ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Süit,
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x