S Resorts Hidden Valley Bali

Lesser Sunda Islands, Pecatu
S Resorts Hidden Valley Bali Genel
S Resorts Hidden Valley Bali Genel
S Resorts Hidden Valley Bali Genel
S Resorts Hidden Valley Bali Genel
S Resorts Hidden Valley Bali Genel
Image More +63 fotoğraf
S Resorts Hidden Valley Bali
Jl. Nabor No. 29, Kuta Selatan Lesser Sunda Islands, Pecatu

S Resorts Hidden Valley Bali konaklamanızda Pecatu bölgesinde, Bingin Plajı ile 5,1 km (3,2 mi) ve Uluwatu Plajı ile 6,7 km (4,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Balangan Plajı ile 8,6 km ve Nusa Dua Plajı ile 14,7 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Chimu Restaurant & Bar restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

VIP
VIP Suite
Family
Family Süit
Room
Classic Resort
Room
Superior Resort
Room
Lumbung Villa - Two Storey
Room
Lumbung Cottage
Room
Lumbung Villa - Family Two Storey
Room
Oda, Bahçe Manzaralı (Lumbung Cottage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x