S&K Villas

Kato Galatas
S&K Villas Genel
S&K Villas Öne Çıkan Resim
S&K Villas Dış Mekan
S&K Villas Dış Mekan
S&K Villas Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
S&K Villas
Chania , Kato Galatas

S&K Villas misafirlere Hanya bölgesinde, plaj yakınında, Sunset Beach ve Kalamaki Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Agia Marinası Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Nea Chora Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

S&K Villas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (S)
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı (K)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x