Rydges Gold Coast Airport

Doğu Avustralya, Bilinga
Rydges Gold Coast Airport Genel
Rydges Gold Coast Airport Genel
Rydges Gold Coast Airport Genel
Rydges Gold Coast Airport Genel
Rydges Gold Coast Airport Genel
Image More +34 fotoğraf
Rydges Gold Coast Airport
Lot 5, Terminal Drive Bilinga Doğu Avustralya, Bilinga

Rydges Gold Coast Airport konaklamanızda Gold Coast (Bilinga) bölgesinde, Bilinga Plajı ve Kirra Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Coolangatta Plajı ile 2,5 km ve Greenmount Plajı ile 3 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Runway Restaurant & Bar ideal; otelin havuz kenarı restoranı bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 192 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gold Coast bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Concourse)
Deluxe
Deluxe Oda (Coastal)
Premium
Premium Oda (Concourse)
Premium
Premium Oda (Coastal)
Executive
Executive Oda (Concourse)
Executive
Executive Oda (Coastal)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda
Oda (Accessible)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x