Rydges Camperdown

Sydney South, Camperdown
Rydges Camperdown Genel
Rydges Camperdown Genel
Rydges Camperdown Genel
Rydges Camperdown Genel
Rydges Camperdown Genel
Image More +45 fotoğraf
Rydges Camperdown
9 Missenden Road Sydney South, Camperdown

Rydges Camperdown misafirlere Sydney (Camperdown) bölgesinde, Sydney Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Enmore Theatre ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hyde Park ile 3,9 km ve Circular Rıhtımı ile 5,4 km mesafede.

Yemek servisi için Rowleys Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 146 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Sydney bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1701 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda
Family
Family Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x