Rusutsu Resort Hotel & Convention

Rusutsu
Rusutsu Resort Hotel & Convention Genel
Rusutsu Resort Hotel & Convention Genel
Rusutsu Resort Hotel & Convention Genel
Rusutsu Resort Hotel & Convention Genel
Rusutsu Resort Hotel & Convention Genel
Image More +156 fotoğraf
Rusutsu Resort Hotel & Convention
13, Izumikawa , Rusutsu

Rusutsu bölgesindeki Rusutsu Resort Hotel & Convention misafirlere bölge parkında, Rusutsu Tatil Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Road Station Makkari Flower Center ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Makkarigawa Kasenkoen ile 10,5 km ve Lily Park ile 12,1 km mesafede.

Belle Vue yemek servisi için ideal, bu otelde, 4 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 531 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kaplıca ve açık tenis kortları sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Rusutsu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 904 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (with 1 Extra bed - North & South Wing)
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez (For 4 People, North Wing)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (For 1 Person, North & South Wing)
Üç
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez (with 1 Extra bed, North & South Wing)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (North & South Wing)
Üç
Üç Kişilik Oda (North & South Wing)
Junior
Junior Süit, Sigara İçilmez (for 2 People, North Wing)
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (For 2 People, North & South)
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (For 3 People, North $ South)
Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez (For 4 People, North & South)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x