Rusticae Hotel Mardenit

Costa Blanca, Orba
Rusticae Hotel Mardenit Genel
Rusticae Hotel Mardenit Genel
Rusticae Hotel Mardenit Genel
Rusticae Hotel Mardenit Genel
Rusticae Hotel Mardenit Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Rusticae Hotel Mardenit
c/ Pintor Ruano, 11 Costa Blanca, Orba

Rusticae Hotel Mardenit konaklamanızda Orba bölgesinde, Portal de la Marina Alışveriş Merkezi ile 11,5 km (7,2 mi) ve Montgo Doğa Parkı ile 16,3 km (10,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Les Deveses Plajı ile 16,5 km (10,2 mi) ve Oliva Nova Binicilik Merkezi ile 18,9 km (11,8 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler terasta özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için spa küveti, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda (Riublanc)
Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda (Cascall)
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x