Rusticae Casa Antiga do Monte

Lestrove
Rusticae Casa Antiga do Monte Genel
Rusticae Casa Antiga do Monte Genel
Rusticae Casa Antiga do Monte Genel
Rusticae Casa Antiga do Monte Genel
Rusticae Casa Antiga do Monte Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Rusticae Casa Antiga do Monte
Camino Vello s/n Padrón , Lestrove

Dodro bölgesindeki Rusticae Casa Antiga do Monte konaklamanızda Camilo Jose Cela Vakfı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Rosalia de Castro Evi Müzesi ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Santiago de Compostela Katedrali ile 18,4 mi (29,6 km) ve Atölye Meydanı ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x