Rumah Turi Eco Hotel

Surakarta
Rumah Turi Eco Hotel Öne Çıkan Resim
Rumah Turi Eco Hotel Dış Mekan
Rumah Turi Eco Hotel Dış Mekan
Rumah Turi Eco Hotel Dış Mekan
Rumah Turi Eco Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Rumah Turi Eco Hotel
Jl. Srigading II 12 Turisari , Surakarta

Rumah Turi Eco Hotel misafirlere Surakarta (Solo Kent Merkezi) bölgesinde, Solo Paragon Lifestyle Mall ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sriwedari Amusement Park ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Radya Pustaka Museum ile 0,8 mi (1,4 km) ve Balekambang Şehir Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Kedai Turi restoranı ideal, bu restoran Endonezya mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. İyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x