Rumah Dusun

Lesser Sunda Islands, Selemadeg
Rumah Dusun Öne Çıkan Resim
Rumah Dusun Dış Mekan
Rumah Dusun Dış Mekan
Rumah Dusun Dış Mekan
Rumah Dusun Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
Rumah Dusun
Kebon Anyar, Wanagiri Kauh Bajera Belimbing, Tabanan Lesser Sunda Islands, Selemadeg

Selemadeg bölgesindeki Rumah Dusun konaklamanızda, Pura Ulun Siwi Hindu Tapınağı ile 11,8 mi (18,9 km) ve Soka Plajı ile 13,9 mi (22,3 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Pasut Beach ile 14 mi (22,5 km) ve Vihara Maitreya Centre ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Bungalov, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x