Ruma San Luis Hotel Boutique

San Luis Potosi
Ruma San Luis Hotel Boutique Genel
Ruma San Luis Hotel Boutique Genel
Ruma San Luis Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Ruma San Luis Hotel Boutique Dış Mekan
Ruma San Luis Hotel Boutique İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Ruma San Luis Hotel Boutique
5 de Mayo 905 Col. Centro , San Luis Potosi

Ruma San Luis Hotel Boutique size San Luis Potosi merkezinde, Tercera Orden Tapınağı ile 4 dakika yürüyüş ve San Francisco Bahçesi ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ulusal Maske Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve San Francisco Tapınağı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler MP3 takma konsolu ve Akıllı televizyonlar bulunan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. San Luis Potosi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Doble
Doble Matrimonial
Sencilla
Sencilla Matrimonial
Doble
Doble Individual
Premium
Premium Queen-Size
Sencilla
Sencilla Queen- Size
Room
Subterranea King Size

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x