Ruhr-Hotel Birschel Mühle

Hattingen
Ruhr-Hotel Birschel Mühle Öne Çıkan Resim
Ruhr-Hotel Birschel Mühle Dış Mekan
Ruhr-Hotel Birschel Mühle Dış Mekan
Ruhr-Hotel Birschel Mühle Dış Mekan
Ruhr-Hotel Birschel Mühle Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ruhr-Hotel Birschel Mühle
Schleusenstraße 8 , Hattingen

Hattingen bölgesindeki Ruhr-Hotel Birschel Mühle misafirlere denize sıfır, Henrichshuette Snaayi Müzesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Isenburg Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Starlight Express Tiyatrosu ile 12,5 mi (20,1 km) ve Zollverein Kömür Madeni Dünya Mirası Bölgesi ile 17,3 mi (27,9 km) mesafede.

Restaurant DaMario, Ruhr-Hotel Birschel Mühle misafirlerine yemek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Comfort
Comfort Süit
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x