RuenNamyen Resort

Orta Tayland, Samut Songkhram
RuenNamyen Resort Genel
RuenNamyen Resort Öne Çıkan Resim
RuenNamyen Resort Dış Mekan
RuenNamyen Resort Dış Mekan
RuenNamyen Resort Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
RuenNamyen Resort
9 Moo 2, Latyai, Muang Amphawa Orta Tayland, Samut Songkhram

Samut Songkhram bölgesindeki RuenNamyen Resort konaklamanızda, Muang Samut Songkhram Belediye Sağlık Bahçesi ve Samut Songkhram İl Stadı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Amphawa Yüzen Pazar ile 4,6 mi (7,3 km) ve Pechsamut Worawiharn Budist Tapınağı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için buzdolabı olan 23 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler 5 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Twin Room with Garden View
Room
Deluxe Double with Garden View
Room
Deluxe Double with River View
Room
Deluxe Triple Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x