Rueang Sri Si Ri

Sukhothai
Rueang Sri Si Ri Genel
Rueang Sri Si Ri Genel
Rueang Sri Si Ri Öne Çıkan Resim
Rueang Sri Si Ri Dış Mekan
Rueang Sri Si Ri Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Rueang Sri Si Ri
118/20 M.1 T.Pak kawe A.Muang , Sukhothai

Sukhothai bölgesindeki Rueang Sri Si Ri konaklamanızda Wat Mahathat ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Wat Chetupon ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Sukhothai Tarihi Parkı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Historic Town of Sukhothai ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Rueang Sri Si Ri misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 4.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x