Rublin Hotel

Cebu Adası, Cebu
Rublin Hotel Genel
Rublin Hotel Öne Çıkan Resim
Rublin Hotel Dış Mekan
Rublin Hotel Oda Manzaraları
Rublin Hotel Banyo Tipleri
Image More +27 fotoğraf
Rublin Hotel
22 Gov. M. Roa Street Capitol Site Cebu Adası, Cebu

Rublin Hotel size Cebu merkezinde, Cebu Doctor's Üniversite Hsatanesi ile 3 dakika yürüyüş ve Zoomers Blacklight Mini Golf ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel SM City Cebu ile 2,2 mi (3,6 km) ve Fuente Osmena Meydanı ile 0,7 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Cebu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Premier Dört Kişilik Oda, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez
Room
City Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x