Rübezahlbaude

North Bohemia, Waltersdorf
Rübezahlbaude Öne Çıkan Resim
Rübezahlbaude Dış Mekan
Rübezahlbaude Dış Mekan
Rübezahlbaude Dış Mekan
Rübezahlbaude Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Rübezahlbaude
Hauptstraße 165 North Bohemia, Waltersdorf

Grossschoenau bölgesindeki Rübezahlbaude konaklamanızda, Zittau Mountains Nature Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Lausche Kayak Teleferiği ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sakson İsviçre Ulusal Parkı ile 32 mi (51,4 km) ve Schanzen Kayak Teleferiği ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Rübezahlbaude misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x