Ruben Hotel

Zielona Gora
Ruben Hotel Genel
Ruben Hotel Genel
Ruben Hotel Genel
Ruben Hotel Genel
Ruben Hotel Genel
Image More +121 fotoğraf
Ruben Hotel
Aleja Konstytucji 3 Maja 1 A , Zielona Gora

Ruben Hotel misafirlere Zielona Gora (Merkez) bölgesinde, Zielona Gora Üniversitesi ve St. Hedwig Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kupiecka Pedestrian Street ile 0,5 mi (0,8 km) ve Zielona Góra Palm House ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 94 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Apart
Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x