Rubax Motel

Mbarara
Rubax Motel Genel
Rubax Motel Genel
Rubax Motel Öne Çıkan Resim
Rubax Motel Dış Mekan
Rubax Motel Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Rubax Motel
Plot 94-96, Ntare Road , Mbarara

Mbarara bölgesindeki Rubax Motel konaklamanızda, Mbarara Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Mbarara Golf Sahası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mbarara Bölge Hastanesi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Igongo Cultural Centre ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x