Rubangura Luxury Apartment

Kigali
Rubangura Luxury Apartment Genel
Rubangura Luxury Apartment Genel
Rubangura Luxury Apartment Genel
Rubangura Luxury Apartment Öne Çıkan Resim
Rubangura Luxury Apartment Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Rubangura Luxury Apartment
KG 668 ST , Kigali

Rubangura Luxury Apartment misafirlere Kigali bölgesinde, dağda, Kigali Heights Alışveriş Merkezi ve Kigali Kongre Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon University of Kigali ile 1,4 mi (2,2 km) ve Kigali Business Centre ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Master)
Junior
Junior Oda, Şehir Manzaralı (Junior)
Presidential
Presidential Oda, Havuz Manzaralı
Junior
Junior Süit (Junior View)
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Luxury Süit
Room
Junior Oda (Junior No View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x