Royal Sporting Hotel

Levante Riviera, Portovenere
Royal Sporting Hotel Genel
Royal Sporting Hotel Genel
Royal Sporting Hotel Genel
Royal Sporting Hotel Genel
Royal Sporting Hotel Genel
Image More +45 fotoğraf
Royal Sporting Hotel
Via dell'Olivo 345 Levante Riviera, Portovenere

Royal Sporting Hotel misafirlere Portovenere bölgesinde, plajda, Porto Venere Bölge Doğa Parkı ve Sporting Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel La Spezia Kruvaziyer Terminali ile 8,4 mi (13,5 km) ve Monterosso Plajı ile 26,9 mi (43,3 km) mesafede.

Otelin Akdeniz mutfağı alanında uzman restoranı Ristorante dei Poeti misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 56 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Süit
Room
Süit, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x