Royal Riviera Residence

Anatoliki Attiki, Vari-Voula-Vouliagmeni
Royal Riviera Residence Öne Çıkan Resim
Royal Riviera Residence Dış Mekan
Royal Riviera Residence Dış Mekan
Royal Riviera Residence Dış Mekan
Royal Riviera Residence Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Royal Riviera Residence
Zefirou 17 Athens Anatoliki Attiki, Vari-Voula-Vouliagmeni

Royal Riviera Residence misafirlere Vari-Voula-Vouliagmeni bölgesinde, plaj yakınında, Voula Plajı ve Glyfada Alışveriş Bölgesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pire Limanı ile 12,1 mi (19,5 km) ve Syntagma Meydanı ile 12,3 mi (19,8 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve Akıllı televizyonlar sunulur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Çatı Katı Süiti (Penthouse), 5 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x