Royal Residence On MG Road

Gurugram
Royal Residence On MG Road Genel
Royal Residence On MG Road Öne Çıkan Resim
Royal Residence On MG Road Dış Mekan
Royal Residence On MG Road Dış Mekan
Royal Residence On MG Road Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Royal Residence On MG Road
J 10/10, Dlf Phase 2, MG Road Opposite Sahara Mall , Gurugram

Royal Residence On MG Road misafirlere Gurugram merkezinde, DLF Phase II yakınında ve Sahara Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel DLF Cyber City ile 2,8 mi (4,4 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

28 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x